Waarschuwing

Prelude – de benodigde component van de liefdeswet. De afwezigheid van een prelude leidt tot het feit dat u niet volledig kunt ontspannen en overgeeft aan uw partner. Leer hem om zachtaardig te zijn en je tijd te geven om je klaar te maken voordat je een aanstootgevend maakt.

Volgens Sexologen is het Love Prelude kamagra online in staat om elk van de partners een gevoel van nabijheid en genegenheid te geven. De inleiding tot de geslachtsgemeenschap kan knuffels en kussen, massage, zachte streling zijn, waardoor sensualiteit wordt veroorzaakt. Het proces van ontwaken van deze sensualiteit vereist echter de partners van het initiatief, vindingrijkheid, geduld en verlangen om echte intimiteit te kennen.

EERSTE STAPPEN
Als hij zelf niet weet wat het nodig is, help hem dan. Gebruik al je spreuken, koop prachtige ondergoed of seksspeeltjes die tijd en plezier zal helpen. Schakel mooi aan muziek , wat je echt in de dans kan zetten. Praat met bed: vertel hem een ​​paar erotische verhalen, misschien zelfs over jezelf, behoorlijk zijn stem, maar de vraag om het gesprek voort te zetten. Bedden zijn ongebruikelijk Linnen : ongebruikelijke kleur of textuur, zodat het gewoon leuk is om erop Farmacia Di Prima te liggen en elkaar aan te raken.

Netless-games
Bied hem aan om in te spelen spellen . Bijvoorbeeld, in verstoppertje. Moet je natuurlijk verbergen zoals in een beroemde grap, zodat hij je

– naakt en verleidelijk vindt, en na aangeboden om hem te verbergen. Speel in het spel “Blind”. Breng tot hem ogen en laat je vol vertrouwen voelen. Terwijl hij met gesloten ogen, raak hem heel en heel zachtjes, bijna onmerkbaar en de hele tijd op verschillende plaatsen.

Je kunt het spel ook beheersen ” Phanti “. Schrijf verlangens op papier en trek ze in beurten uit onder het kussen. Elk verlangen kan worden begonnen uit de woorden “Eerste kus me daar, daar en daar”. Laat het wennen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *